Individuele stoelyoga

Wilt u stoelyoga bij u aan huis? Dat kan bij BewustWerken. Tijdens de stoelyoga lessen, worden er yogahoudingen en subtiele bewegingsvormen aangeboden op de stoel. Het blijven bewegen is goed voor de lichaamshouding, de bloedcirculatie en het versterken en versoepelen van de spieren. Blijven werken aan uw eigen welzijn en alle spieren gebruiken die u nog kunt gebruiken. 

Afhankelijk van uw bewegingsmogelijkheden bestaan de lessen uit yogahoudingen en bewegingen op de stoel, daarnaast kunnen we de les afsluiten met een meditatie of een handpan concert. Hier kijken we in overleg naar. 

Waarschijnlijk kunt u zich wel een beeld vormen van yoga. Mogelijk kunt u zich ook nog een beeld vormen van yoga op de stoel. Maar wat is nou een handpan? Een handpan is een instrument gemaakt van metaal die rustgevend is. De tonen zijn warm en intens.  De verschillende tonen zorgen voor een harmonieus geheel. Het luisteren naar een handpan biedt een intense ontspanning. De yogalessen in combinatie met de handpan worden als zeer positief gewaardeerd. Dus alles om uw welzijn te vergroten.

Deelnemen aan de yoga lessen kan in de gewone kleren.

Tijdsduur:
De lessen duren ongeveer 45 tot 60 min.

Kosten:
De kosten van een les zijn €50 bij u aan huis.

BewustWerken zet zich in voor uw welzijn.
Meer ontspanning, balans, positieve energie en een soepel lichaam.