Workshops voor bedrijven

Leer hoe je je adem inzet en daarmee stress doorbreekt en nieuwe energie opdoet. Beter ademen geeft meer rust, energie en balans. 

Kantoor yoga wordt aangeboden op de bureaustoel, zodat medewerkers leren welke oefeningen ze ook tussen het werken door kunnen doen om het lichaam te ontspannen. 

De vitaliteit en de productiviteit van je medewerkers vergroten kan door middel van yoga. BewustWerken biedt verschillende vormen van yoga op de mat aan. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat yoga spanning en stress verminderen en dat yoga meer focus en balans geeft. 

Met mindfulness focussen we ons op het hier en nu. Met mindfulness richten we ons bewustzijn op onze fysieke sensaties, gedachten en gevoelens. Mindfulness helpt je om waar te nemen hoe je je voelt op dit moment. Het helpt je te focussen en te ontspannen. 

Bij de klankmeditatie gaat het om ontspannen en loslaten. Door een meditatie met klankschalen en andere rustgevende instrumenten, kan het hoofd tot rust komen en kan er een diepe ontspannen ontstaan.  

BewustWerken zet zich in voor het welzijn van de medewerker.
Meer ontspanning, balans en positieve energie op de werkvloer.