Over mij

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in wie ik ben en wat ik doe. Mijn naam is Thessa Berghuis en ik ben de eigenaar en oprichter van BewustWerken.

Hoe is BewustWerken tot stand gekomen?
Ik heb een fantastische reis van twee jaar backpacken achter de rug. Gereisd en gewerkt in het buitenland, een prachtige ervaring en een mooie bewustwording van wat ik wil, waar ik van geniet en waar ik gelukkig van wordt. Eenmaal terug in Nederland was het tijd om mijn leven anders in te delen. Er ontstond een diep verlangen om andere mensen mee te nemen in het pad van ontspanning, genieten, bewustwording, balans en positieve energie. En zo is BewustWerken tot stand gekomen. 

Welke scholingen en ervaringen heb ik:
Naast dat ik mijn yoga- docenten opleiding heb, ben ik ook geschoold in kantooryoga en stoelyoga. Verder ben ik mindfulness en compassie coach, adem coach en sport en recreatie leider. Daarnaast heb ik veel ervaring in het werken met klankschalen en het geven van klankmeditaties. Ook heb ik vele kortdurende opleidingen en workshops gevolgd, van o.a. yoga nidra, de kracht van klank, Body to Brain: houdt je hersenen fit en de cref methode voor basis vertrouwen.
Inmiddels geef ik al een aantal jaren verschillende soorten workshops op het gebied van ontspanning, balans, beweging, mindfulness en bewustwording. Dit doe ik met veel plezier en vele positieve reacties.

Ben jij nieuwsgierig naar wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met mij op via BewustWerken.

BewustWerken zet zich in voor het welzijn van de medewerker.
Meer ontspanning, balans en positieve energie op de werkvloer.