Klank meditatie

Een klankmeditatie is vooral gericht op ontspanning, het geeft je een moment om tot jezelf te komen. Ontspanning geeft ruimte om stress, vermoeidheid, een vol hoofd en fysieke klachten los te laten. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de klank en trilling van klankschalen de bloeddruk en hartslag verlagen, waardoor er een algehele ontspanning ontstaat.

Tijdens de workshop klank- meditatie neem ik je mee in een bodyscan meditatie. Een bodyscan is een mindfulness oefening waarin je de aandacht uit het hoofd haalt en in het lichaam brengt. Aansluitend op de meditatie zal ik een klankbad geven met verschillende instrumenten. Te denken valt aan klankschalen, een windgong, een drum en een handpan.

Tijdsduur:
Deze workshop wordt live gegeven bij jullie op locatie, of in overeenstemming op een andere locatie. Afhankelijk van wat wij afstemmen kan deze workshop 20 min tot 1 uur duren.

Kosten:
Offerte op aanvraag. De kosten zijn afhankelijk van de tijdsduur, de groepsgrote en de frequentie waarmee u workshops boekt (eenmalig of in trajectvorm). Voor meer informatie of de offerte neem contact op met BewustWerken

Deelname:
Deelname kan in de gewone werkkleren. De benodigde materialen als matjes, dekens en alle instrumenten worden door BewustWerken geregeld.

BewustWerken zet zich in voor het welzijn van de medewerker.
Meer ontspanning, balans en positieve energie op de werkvloer.