Stoelyoga

BewustWerken biedt niet alleen workshops aan voor bedrijven, maar ook stoelyoga voor de bewoners van zorginstellingen. Tijdens de stoelyoga lessen, worden er yogahoudingen en subtiele bewegingsvormen aangeboden op de stoel. Het blijven bewegen is goed voor de lichaamshouding, de bloedcirculatie en het versterken en versoepelen van de spieren. Verbeter de kwaliteit van leven van je cliënten, houd ze in beweging en laat ze alle spieren gebruiken die ze nog kunnen gebruiken.

De lessen bestaan uit yogahoudingen en bewegingen, daarnaast sluiten we de les af met het genieten van een handpan concert.

Waarschijnlijk kan je je wel een beeld vormen van yoga. Mogelijk kan je je ook nog een beeld vormen van yoga op de stoel. Maar wat is nou een handpan? Een handpan is een instrument gemaakt van metaal die rustgevend is. De tonen zijn warm en intens.  De verschillende tonen zorgen voor een harmonieus geheel. Het luisteren naar een handpan biedt een intense ontspanning. De yogalessen in combinatie met de handpan wordt door de bewoners van zorginstellingen als zeer positief gewaardeerd. Dus alles om het welzijn van de bewoners te vergroten.

Deelnemen aan de yoga lessen kan in de gewone kleren en de bewoners kunnen gewoon op een stoel of in hun rolstoel deelnemen.  

Tijdsduur:
De lessen duren ongeveer 45 min. Soms iets langer, soms iets korter. Vaak vinden bewoners het fijn om na die tijd nog even wat te drinken.

Kosten:
De kosten van een les zijn €65,- ongeacht het aantal deelnemers (aantal deelnemers uiteraard naar jullie eigen inschatting hoeveel wenselijk is).

BewustWerken zet zich in voor het welzijn van de bewoners.
Meer ontspanning, balans en positieve energie. Meer welzijn.