Kantoor yoga

Kantooryoga wordt ook wel bedrijfsyoga genoemd. Het is een vorm van yoga die je op de stoel kunt uitvoeren. Door simpele bewegingsvormen vanuit de yoga openen we de lichaamshouding, ontspannen we en stretchen we het lichaam. We gebruiken houdingen die de medewerkers ook tijdens het werken kunnen toepassen.

De yoga is afgestemd op het bedrijfsleven, down to earth en voor iedereen toegankelijk.

Wat gaan we tijdens deze workshop doen?
– focus op de verbetering van de lichaamshouding
– zorgen voor een betere doorstroming in het lichaam
– we gaan mindful om met alle bewegingen
– versterken en versoepelen van de spieren
– bewustwording van hoe je je voelt
– adem oefening
– meditatie

De kantooryoga wordt geboekt in combinatie met een van de volgende thema’s:
1) oog yoga
Gedurende de dag ben je continu met je ogen bezig. Wist je dat je ogen met 6 spieren op zijn plek gehouden worden en dat je net als de spieren in je lichaam ook de spieren van je ogen kunt ontspannen en versterken? Met deze combinatie van kantooryoga en oog yoga, ontspannen we dus naast het lichaam ook de ogen.

Als de hersenen overbelast zijn door stress en vermoeidheid werken de ogen minder goed. Dus des te belangrijker om ook de ogen te trainen, voor meer rust in het hoofd.

2) zelf massage
Hoe heerlijk zou het zijn als je je eigen lichaam kunt masseren en hier technieken voor aangeleerd krijgt. Bij deze combinatie workshop, kantooryoga en zelfmassage leer je dus bewegingen die goed zijn voor je houding en leer je jezelf masseren.

3) interactieve verbinding
De workshop interactieve verbinding biedt naast kantooryoga ook een aantal interactieve verbindingsopdrachten voor het team. Elkaar anders leren kennen en plezier maken met elkaar.

Tijdsduur:
Deze workshop wordt live gegeven bij jullie op locatie, of in overeenstemming op een andere locatie. Daarnaast kan deze workshop ook online gegeven worden. Afhankelijk van wat wij afstemmen kan deze workshop 20 min tot 1 uur duren. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor traject vorm.  

Kosten:
Offerte op aanvraag. De kosten zijn afhankelijk van de tijdsduur, de groepsgrote en de frequentie waarmee u de workshop boekt (eenmalig of in trajectvorm). Voor meer informatie of de offerte neem contact op met BewustWerken

Deelname:
Deelname kan in de gewone werkkleren (houd er wel rekening mee dat strakke blouses of rokjes niet heel handig zijn).

 

BewustWerken zet zich in voor het welzijn van de medewerker.
Meer ontspanning, balans en positieve energie op de werkvloer.